Corona Noodfonds

De Rijksoverheid heeft in 2021 meerdere malen moeten besluiten tot verschillende en ingrijpende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben gevolgen voor amateursportorganisaties, culturele en maatschappelijke organisaties (verder genoemd als maatschappelijke organisaties) in de gemeente Opmeer, op onder meer financieel vlak.

Corona Noodfonds Opmeer 2021

Om maatschappelijke organisaties, zoals de uwe, te ondersteunen is er vanuit de gemeente geld gereserveerd voor het Corona Noodfonds 2021. Een subsidie uit dit noodfonds kan worden verleend voor compensatie van een negatief exploitatieresultaat in boekjaar 2021 als door de getroffen Corona maatregelen het voortbestaan van uw organisatie in het geding is. Of uw organisatie hiervoor in aanmerking komt, wordt getoetst aan de hand van de Nadere regels Corona Noodfonds Opmeer 2021. Als u gebruik wenst te maken van het Corona Noodfonds Opmeer 2021, dan ontvangen wij graag voor 1 maart 2022 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een volledig ingevuld aanvraagformulier tezamen met de jaarrekeningen 2021, 2020 en 2019 van u. De nadere regels en het aanvraagformulier zijn terug te vinden op www.opmeer.nl.

Acute financiële problemen?

Zijn er acute financiële problemen? Dan willen wij u vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Meer informatie?

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de beleidsmedewerker waar u gebruikelijk contact mee heeft.

Klaproos 1, 1716 VS Opmeer | Postbus 199, 1715 ZK Spanbroek | Telefoon 0226 - 363 333

Bezoek www.opmeer.nl en volg ons op Facebook en LinkedIn